• Home
 • Groepsinformatie
 • Speltakken
 • Contact
 • Verhuur
 • Jansen Bouw & Advies
  Leliveld Boom Service
  Vriendenloterij
  Uw advertentie
  © Copyright 2019
  DLC-Apeldoorn

  Welkom bij de scoutinggroep St.Victor

  Kinderen zijn voortdurend op zoek naar hun grenzen van wat ze kunnen en willen. En hoe ouder ze worden des te onafhankelijker willen ze worden.
  Scouting geeft ze die ruimte. De ruimte om samen in een uitdagende omgeving te ontdekken wat je kan. Scouting zorgt ervoor dat je steeds meer wilt en laat zien dat heel veel te bereiken is. Op bijna elk gebied.

  De scoutinggroep St.Victor is een groep met ruim 100 jeugdleden, verdeelt over 7 leeftijdsgroepen, de speltakken. De kinderen worden begeleid door 25 leid(st)ers die op vrijwillige basis ervoor zorgen dat er wekelijks een aantrekkelijk programma is.

  De blokhutten liggen aan de rand van het Orderbos, aan de Ordermolenweg. Hier hebben we een prachtige ruimte om binnen maar vooral buiten te spelen. Op het eigen terrein kunnen we spelen, pionieren, graven, hutten bouwen, knutselen. In het bos kunnen grote spelen houden zoals vlagveroveren en Levend Stratego. We houden (speur)tochten waarin leuke technieken worden gebruikt om de weg te vinden. Naast de wekelijkse bijeenkomsten worden er ook weekendkampen georganiseerd. Afhankelijk van de leeftijd en de omstandigheden wordt er in de blokhut overnacht of gaan we naar een ander terrein om daar te kamperen. In de zomervakantie kunnen we zelfs een week weg.


  Meer informatie is te vinden bij de leeftijdsgroepen, die we speltakken noemen

  SpeltakLeeftijdvoor
  Bevers5 - 7 jaarjongens en meisjes
  Kabouters7 - 11 jaarmeisjes
  Welpen7- 11 jaarjongens
  Gidsen11 - 15 jaarmeisjes
  Verkenners11 - 15 jaarjongens
  Explorers15 - 18 jaarjongens en meisjes
  Stam18 - 21 jaarjongens en meisjes