• Home
 • Groepsinformatie
 • Vrijblijvend kijken
 • Lid worden
 • Leiding worden
 • Ouderraad
 • Speltakken
 • Contact
 • Verhuur
 • Leliveld Boom Service
  Jansen Bouw & Advies
  Vriendenloterij
  Uw advertentie
  © Copyright 2019
  DLC-Apeldoorn

  Vrijwilliger bij scoutinggroep St.Victor

  Scouting biedt jongeren van 5 tot 24 jaar een supergave tijd. Bij de scoutinggroep St.Victor zorgen daar ruim 25 vrijwilligers voor. Zij beleven plezier aan alle lachende gezichten en maken hun persoonlijke groei mee. Snuffel gerust door de diverse pagina's op onze site om te ontdekken wat we voor kinderen en jongeren doen.

  Iets voor jou?
  De vereniging wordt draaiende gehouden door vrijwilligers op verschillende gebieden:
  - Leiding
  - Bestuur
  - Beheer
  - Communicatie adviseur


  Leiding worden

  Wanneer je 17 jaar of ouder bent kun je leiding worden bij een van de speltakken. Je maakt dan onderdeel uit van een speltakstafteam dat bestaat uit vrijwilligers. Samen met elkaar bedenk je programma's en geef je leiding aan de kinderen tijdens de opkomsten. Naarmate de kinderen ouder zijn kunnen en mogen ze steeds meer zelf doen, jij moet ervoor zorgen dat ze dat ook kunnen en gaan doen.
  Als jij vrije tijd ter beschikking hebt en het erg leuk vindt om met kinderen om te gaan dan nodigen we je graag uit om eens te komen praten

  Wat kun je van ons verwachten? Wat verwachten we van jou?

  Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar

  Bestuurder worden

  Een bestuur binnen de scoutingvereniging zorgt ervoor dat contacten goed onderhouden worden, onderwerpen besproken worden, financiƫn op orde zijn, vrijwilligers begeleid worden.

  Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en groepsbegeleider. Ze adviseren de leiding, begeleiden diverse overleggen en zorgen dat we scherp blijven op ontwikkelingen om ons heen.

  Als jij vrije tijd ter beschikking hebt en het erg leuk vindt om sturing te geven aan een scoutingvereniging dan nodigen we je graag uit om eens te komen praten

  Wat kun je van ons verwachten? Wat verwachten we van jou?

  Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar

  Beheerder worden

  We hebben onze blokhutten niet zelf in beheer, maar bieden wel de helpende hand. We zorgen dat de gebouwen er top uitzien en hebben aandacht voor al het kampeer- en spelmateriaal wat we vaak gebruiken. Vanzelfsprekend moet dat veilig zijn en gehouden worden.
  Heb jij affiniteit met gebouwen, uiteenlopende materialen kom dan eens praten. We zoeken jou! Wat kun je van ons verwachten? Wat verwachten we van jou?

  Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar